Comença el canvi de gespa a l’Estadi Nacional

(AMB VÍDEO) L’herba sintètica es traslladarà al centre de tecnificació d’Ordino mentre que la nova ha d’estar enllestida la primera setmana de novembre

Els treballs de retirada de la gespa.
Els treballs de retirada de la gespa.

Els treballs de retirada de l’antiga gespa artificial de l’Estadi Nacional avancen a bon ritme. Tot just després de l’històric partit de divendres passat contra Moldàvia, que va suposar la tercera victòria oficial en la història de la selecció de futbol, s’ha començat la feina per substituir la polèmica herba per una de nova que compleixi els estàndards de qualitat exigits per la UEFA.

La primera part de les obres consisteix, lògicament, a treure la que durant els primers cinc anys de vida de l’Estadi ha estat la seva gespa. Les màquines l’estan retirant i preparen el seu trasllat a Ordino on, donat que encara té vida útil, s’aprofitarà per canviar la del Centre de Tecnificació, que ja té deu anys. Aquests treballs van ser adjudicats per la via d’urgència a l’empresa Fieldturf Poligras per un import de poc més de 133.000 euros, dels quals uns 41.000 corresponent als treballs actuals i la resta a la seva instal·lació a Ordino. Es preveu que per al 17 de novembre estiguin enllestides les dues tasques.

Serà la Federació Andorrana de Futbol (FAF) qui s’encarregui de la col·locació de la nova gespa de l’Estadi Nacional. Dilluns vinent començaran a arribar a la instal·lació els camions amb la nova catifa sintètica, que estarà homologada tant per partits internacionals de futbol com de rugbi. Els treballs han d’estar completats la primera setmana de novembre, de cara als nous compromisos internacionals de la selecció.

Comentaris

Trending