Clam de l’handbol andorrà per respectar les normes de les sortides al carrer

La Federació penja un vídeo on jugadors i entrenadors recorden les instruccions que cal seguir per garantir la seguretat durant les excepcions al confinament

Un instant del vídeo de la Federació Andorrana d'Handbol
Un instant del vídeo de la Federació Andorrana d'Handbol

La Federació Andorrana d’Handbol ha volgut posar el seu gra de sorra per conscienciar la ciutadania de la necessitat de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries a l’hora d’aprofitar la possibilitat de sortir al carrer. Per això, han preparat un vídeo on jugadors de les diferents categories d’aquest esport insten la gent a complir aquestes normes per garantir la seguretat de tothom. La gravació l’han compartit a través dels diferents comptes a les xarxes socials de l’entitat.

“Ho fas per tu, ho fas per tot” és el lema d’aquesta campanya, que vol deixar clar que el missatge que es vol transmetre des de l’handbol andorrà. “Amb les excepcions al confinament, ara toca ser responsables i seguir sumant per sortir d’aquesta crisi sanitària que estem vivint”, apunten. I amb el vídeo deixen clar que “els nostres ho tenen clar”.

En el muntatge visual es pot veure diferents jugadors i entrenadors dels equips de la Federació que es van passant una pilota mentre recorden les diferents instruccions: caminar fins a dos quilòmetres de casa, caminar per la dreta, no agafar el cotxe, sortir una hora cada dos dies i fer-ho amb mascareta, no anar als marcs o no fer esports de risc. La idea, evidentment, és explicar de forma simpàtica el que cal fer per superar l’emergència sanitària provocada per l’expansió del coronavirus.

Comentaris

Trending