Ciutadans Compromesos garanteix l'aposta feta fins ara en polítiques socials a la Massana

Comentaris

Ciutadans Compromesos garanteix l\'aposta feta fins ara en polítiques socials a la Massana
Ciutadans Compromesos garanteix l\'aposta feta fins ara en polítiques socials a la Massana

La candidatura de Ciutadans Compromesos (CC) de la Massana aposta per mantenir la dotació pressupostària destinada a polítiques socials i per coordinar més i millor les accions a dur a terme amb el Govern. "L'objectiu és treballar de forma coordinada entre els diferents Comuns i Govern per tal d’assegurar una harmonització de les polítiques socials amb l’objectiu de garantir la igualtat entre tots els ciutadans del país", afirma l'actual cònsol i candidat a la reelecció, David Baró.

Ciutadans Compromesos ha afirmat que, si continua al capdavant del comú de la Massana, durant els quatre pròxims exercicis, es continuarà adaptant la partida pressupostària del departament de l’Àrea Social per atendre totes les necessitats. "Durant aquest mandat hem treballat amb la premissa d'estar al costat dels que més ho necessiten, perquè volem una Massana integradora, harmoniosa i justa. Per tant, s'atorgaran els ajuts necessaris per garantir les prestacions comunals a tots els ciutadans", assegura el cap de llista de CC, David Baró.

Un dels pilars de l'Àrea Social, el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD), millorarà l'atenció als seus usuaris, ja que preveu enriquir la formació de les treballadores familiars. També es potenciarà el Servei d’informació, orientació i assessorament (SIOA), que continuarà donat suport en totes les consultes a nivell social i ajudarà als usuaris a inserir-se en el món laboral. Una altra voluntat és rellançar altres serveis i activitats com el rober social, el préstec de llibres a domicili, l'Escola de Pares i Mares de les Valls del Nord o el servei d'Atenció Ciutadana 24 hores, que permet recollir la recepta mèdica al domicili i tot seguit lliurar els medicaments a les persones que viuen soles i no es puguin desplaçar.

 

Comentaris

Trending