Guatemala demana ajut a Andorra per reconvertir el seu sector turístic

El president conservador Alejandro Giammattei recorda en la reunió bilateral amb Espot que ja coneixia el Principat i el posa com a model

Trobada entre Alejandro Giammattei i Xavier Espot.
Trobada entre Alejandro Giammattei i Xavier Espot. SFGA

Guatemala posa com a model Andorra a nivell d’atracció turística, i sol·licita al Principat col·laboració per tal de poder reconvertir el seu sector turístic. El cap de Govern, Xavier Espot, ha mantingut aquest dimecres al matí una reunió bilateral amb el president conservador guatemaltec, Alejandro Giammattei, a Soldeu, en el marc de la Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de govern.

Durant la reunió, Espot i Giammattei han compartit les dades relacionades amb la pandèmia de SARS-CoV-2 i l’afectació, sanitària i econòmica, que ha tingut per ambdós països. Giammattei ha explicat que ja coneixia el Principat i que volen fixar- se en Andorra a l’hora de potenciar el sector turístic del seu país. En aquest sentit, han demanat per transmetre el nostre coneixement en aquest sector, especialment amb la voluntat de reconvertir-lo.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha encapçalat la delegació andorrana, que també ha comptat amb l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu, i membres del Gabinet del cap de Govern i diplomàtics. Per part de la delegació de Guatemala, acompanyaven a Giammattei el ministre d’Afers Exteriors, Pedro Brolo i l’ambaixadora de Guatemala a Andorra, Mónica Bolaños.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending