CC, Demòcrates i Liberals comencen junts la confecció de la candidatura a la Massana

Els diferents comitès electorals constitueixen una única comissió i acorden que la marca per concórrer als comicis serà la de Ciutadans Compromesos

-
-
Amb major o menor consens entre els membres del comitè parroquial demòcrata, finalment l’opció de tirar endavant, a la Massana, una candidatura que tingui com a principal denominació la de Ciutadans Compromesos (CC) tira endavant. Tres formacions més eventuals independents en formen part: els ‘CCs’ pròpiament dits més demòcrates i liberals. Les tres formacions han constituït ja una comissió electoral que ha d’elaborar la llista.

En primer lloc es buscarà el tàndem que hagi de liderar el projecte. En principi, seran els dos candidats a cònsol els que tindran més veu i més vot per trobar la resta d’integrants de la llista. No obstant això, els membres de la comissió electoral conjunta també hi tindran una participació notable. Hores d’ara no hi ha un tàndem clar. Entre altres coses, perquè l’actual cònsol menor i principal candidata a assumir el lideratge del nou equip de CC, Olga Molné, prefereix ser la número 2.

Sia com vulgui, el que està clara és la confecció de la comissió, que formen David Baró, Raül Ferré i Carles Naudi com a representants de CC amb Jael Pozo i Jordi Verdaguer de suplents; David Montané i Jordi Areny en nom de Demòcrates; i Marcio da Costa en representació dels Liberals amb Judith Pallarès de reserva. La voluntat és que els membres de la comissió, poc o molt, es trobin diàriament fins al dia 27, quan, a la nit, es farà la presentació oficial del conjunt de la candidatura.

Dijous el comitè parroquial de DA valorarà la constitució de la comissió electoral global. Rebran les explicacions de la delegació mandatada que ha anat negociant els acords adoptats fins ara. El que sembla clar és que entre els demòcrates hi ha una divisió aparent. De fet, DA és a la Massana com CC, una suma de diverses famílies algunes de les quals no veuen clar, per exemple, que Olga Molné pogués acabar assumint el lideratge de la candidatura unitària.

Comentaris (3)

Trending