Carrefour retira tres lots de tovalloletes infantils per un bacteri

La utilització del producte podria presentar un risc potencial d'infecció a persones amb pells malmeses o amb el sistema immunològic debilitat

-
-
Tres lots de les tovalloletes Baby sensitive de Carrefour formades per 72 unitats han estat retirats del mercat. L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha anunciat la retirada voluntària de tres lots d'aquest producte per la presència d'un bacteri, i conseqüentment el ministeri de Salut n'ha tingut coneixement. El bacteri en qüestió podria presentar un risc potencial d'infecció a persones amb pells malmeses o amb el sistema immunològic debilitat. 

És cert que en la nota informativa el ministeri de Salut deixar clar que el bacteri que té com a nom Burkholderia contaminants té un potencial infecciós baix en persones sanes. Els tres lots afectats són: 07649, 07650 i 07651, comercialitzats a partir de desembre de 2018 i amb codi de barres 3560071105624.

L'empresa, Centros Comerciales Carrefour SA, ha iniciat ja la retirada del producte dels seus centres comercials: hipermercats i supermercats Express i Market. Per tal de recuperar les unitats adquirides pels consumidors, a més d'informar amb cartells als centres, l'empresa també ha inclòs un avís al seu lloc web i recomana que els consumidors que disposin d'alguna unitat del producte amb els lots afectats, no l'utilitzin i que es dirigeixin a un establiment Carrefour per fer-ne la devolució.

Etiquetes

Comentaris

Trending