Carlos Baute tancarà la Festa Major de Sant Julià de Lòria

Enguany es fa una aposta pel públic infantil amb The Penguins i Pot Petit

La directora i el conseller de Cultura de Sant Julià de Lòria, Laura Rogé i Josep Lluís Donsión,
La directora i el conseller de Cultura de Sant Julià de Lòria, Laura Rogé i Josep Lluís Donsión,
Carlos Baute protagonitzarà el concert estrella de la Festa Major d'enguany de Sant Julià de Lòria. Els actes s'han presentat aquest dilluns. S'han programat més de 50 activitats que començaran el 26 de juliol. Enguany s'ha tingut molt en compte el públic infantil amb les actuacions dels grups The Penguins i Pol Petit.

El cantant veneçolà Carlos Baute tancarà la Festa Major de Sant Julià de Lòria amb el concert que oferirà el dimarts 30 de juliol a la mitjanit a la plaça de la Germandat. “Es tracta d’un artista que té una llarga carrera professional i que pot abastar moltes generacions”, ha dit la directora de Cultura, Laura Rogé. El programa però haurà començat el divendres 26 amb la tradicional posada en marxa de la programació de Ràdio Festa Major a càrrec d’un grup de joves de la parròquia.

En l’edició 2019 s’ha fet un esforç pel públic infantil amb dos concerts a càrrec de dos grups de primera fila en el panorama d’aquest sector a Catalunya. Són The Penguins, que fan versions cançons infantils en format reggae, i Pot Petit, que han fet més de 600 concerts amb un repertori molt conegut. “Estar al nivell de la festa dels Súpers o de festivals com el Clownia ens fa molt plaer”, ha comentat Rogé. Pel que fa als joves, l’oferta ve principalment de la mà de grups com ara Porto Bello, Oques Grasses i la gran promesa catalana Suu.

Com no pot ser d’una altra manera les tradicions tenen molt de pes en la programació presentada aquest dilluns als mitjans de comunicació al vestíbul del Centre cultural. En aquest sentit, el conseller de Cultura, Josep Lluís Donsión ha mencionat el ball de la Marratxa i la passa per tenir paraules de record per a les entitats de la parròquia “sense la implicació de les quals res d’això es podria fer”. Així, una de les novetats és que durant les tradicionals sardanes que es ballen a la plaça Major després de l’ofici religiós del diumenge hi haurà una actuació de l’Esbart Laurèdia. En total s'han programat més de 50 activitats.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending