Càritas qualifica d’èxit la campanya de recollida de joguines

L’entitat, amb la iniciativa impulsada pel locutor d’RNA Óscar Royo, ha aplegat fins a 607 joguets i 20 saques amb un miler de peluixos

Pluja de peluixos a \'la Bombonera\'
Pluja de peluixos a \'la Bombonera\'

Càritas ha fet un balanç positiu de la campanya de recollida de joguines realitzada aquest Nadal. Així, l’ONG ha aconseguit fins a 607 joguines i un miler (20 saques) de peluixos, que han permès repartir il·lusió entre 180 nens i nenes d’Andorra de famílies en dificultats econòmiques. “Ha estat un èxit”, s’ha afirmat des de l’entitat.

L’acció ha estat organitzada pel locutor de Ràdio Nacional d’Andorra (RNA) Òscar Royo i Càritas Andorrana, amb la col·laboració “indispensable” de RTVA en la vessant promocional i MoraBanc en el suport de les diverses accions.  La 27a edició de la campanya de Reis, que es va iniciar el dia 5 de desembre i va concloure el passat 5 de gener, també ha assolit, tot i que parcialment, l’objectiu d’obtenir més joguines de caire formatiu per als beneficiaris. 

Així mateix, en el procés de selecció, classificació, embolicat de les joguines en regals i repartiment realitzat pels membres de Càritas Andorrana, hi han participat 25 voluntaris estudiants del Lycée Comte de Foix i els col·legis Sant Ermengol i Janer. Aquesta experiència i la campanya en conjunt ajuda els joves d’aquests centres formatius a prendre consciència dels valors de solidaritat, treball i compromís.

Pluja de peluixos a \'la Bombonera\'

Relacionat

La ‘guerra’ de joguines més solidària

Comentaris (1)

Trending