Campanya de Podem Andorra contra la intenció de la societat d’autors de voler cobrar per la música que s’escolta a les escoles

La formació es plantarà dimecres a diversos punts d’Andorra la Vella i Escaldes per repartir pamflets en què es demana als pares que s’oposin a les pretensions del col·lectiu SDADV

-
-
La formació política Podem Andorra durà a terme dimecres que ve un acte al carrer, més simbòlic que una altra cosa, per tal de denunciar els abusos que al seu entendre protagonitza o pretén protagonitzar la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d'Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV). En aquesta ocasió la queixa se centrarà en mirar de conscienciar els pares d’alumnes de centres escolars per tal que s’oposin a la intenció de la societat d’autors de cobrar drets per la música que s’escolta a les escoles.

La campanya que es preveu porta per nom ‘Vampirs a l’Escola’ i consistirà en el repartiment d’un pamflet a la gent que circuli pel carrer en diversos punts d’Andorra la Vella i Escaldes. En concret, i segons ha informat la formació liderada per Joan Seguí, al matí representants de l’organització estaran davant les portes de l’edifici administratiu de Govern, de 8:30 a 10:30 hores. I posteriorment davant de les portes de la CASS (d’11:30 a 13:30 hores). Per la tarda l’acte se centrarà en front del passadís del Escale (de 15:00 a 17:00) i posteriorment davant d’una de les portes de la galeria Illa Carlemany (de 17:30 a 19:30).

En el pamflet que es repartirà es convida els pares i mares a negar-se a pagar “l’impost revolucionari per l’accés a la música dels nostres fills a l’escola”. “La música és cultura, i la cultura a l’escola no pot nodrir els interessos de quatre vampirs que volen xuclar els diners dels nens andorrans”, segons continua dient el document, que encara hi afegeix que “tots i totes hem de dir NO l’impost de més d’1 euro per nen que vol implantar la Societat de Drets d’Autor a les escoles d’Andorra”.

Finalment s’acaba afirmat que “seran més d’11.300 euros rapinyats als nostres nens que tindran per la seva pròpia subsistència, ja que no cal recordar que dels diners que recapten no arriba ni un euro a la majoria d’autors, tal com aquests manifesten i es queixen des de fa anys”. La decisió que Podem Andorra denuncia i dóna per feta encara no està tancada del tot ni és ferma. I s’havia d’acabar de negociar amb el departament d’Educació.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending