Busquen el propietari d'un gos que van llançar per una tanca

Adopcions Bomosa alerta que les darreres setmanes s'han disparat els abandonaments

-
-
Les xarxes socials s'han mobilitzat per trobar l'amo d'un gos que va ser llançat per una tanca a Andorra. Es demana també si algú sap per quina zona estava el gos, abans de ser abandonat, tot i que no es descarta que es pugui tractar d'algun turista que aprofitant l'estada al país hagi abandonat la seva mascota.

Adopcions Bomosa ha alertat del gran número d'abandonaments de gossos que hi ha hagut a les darreres setmanes, coincidint amb l'inici de les vacances i també amb el fet que molts pisos de lloguer no n'admeten amb les anomenades cláusules 'anti-gos'.

 En els grups d'amics de gossos i gats de les xarxes socials, com Andorra gats i gossos, Adopcions Bomosa i Laika és habitual llegir publicacions de persones que estan desesperades per trobar un habitatge de lloguer on pugui instal·lar-se amb la seva mascota, Des de l'associació també han confirmat a l'Altaveu que des de fa dies no es produeix cap adopció.

Amb tot, però, el fet que més repercussió ha tingut els darrers dies ha estat l'abandonament d'un gos que va ser llançat per una tanca a Andorra. Mitjançant les xarxes socials es prega fer-ne la màxima difusió, al mateix temps que es demana si "l'heu vist en el vostre barri? era el gos d'un veí?". No es descarta que pugui ser l'acció d'un turista que de visita al país ha aprofitat per abandonar la seva mascota.

Comentaris (1)

Trending