Bombers i policia busquen l’origen d’una forta olor de gas a l’avinguda Joan Martí d’Encamp

El punt àlgid seria a l’entorn d’una placeta que hi ha a tocar l’aparthotel l’Orri; la primera inspecció que s’ha fet en un dipòsit de l’Hotel Montecarlo ha donat negatiu

Imatge de la zona on se sentiria especialment la forta olor a gas.
Imatge de la zona on se sentiria especialment la forta olor a gas.
Dotacions dels bombers i patrulles de la policia intenten esbrinar l'origen d’una forta olor de gas que se sent en diversos punts de l’avinguda Joan Martí d’Encamp. Per precaució inicial, s’han desallotjat momentàniament alguns establiments especialment de les plantes baixes a l’entorn dels números del 100 cap al 106 de l’esmentat cèntric vial encampadà.

Bombers i policia busquen l’origen d’una forta olor de gas a l’avinguda Joan Martí d’Encamp

 

Un dels punts on la fortor de gas seria més aguda seria en la placeta que hi ha a tocar l’aparthotel l’Orri. El primer lloc on els investigadors han acudit ha estat a l’Hotel Montecarlo, que s’abasteix d’un dipòsit de gas per al subministrament de diversos serveis de l’immoble. Segons les fonts consultades, però, la inspecció realitzada pels uniformats en presència del titulars de l’hotel ha descartat que hi hagués cap fuita procedent d’aquell local.

Després d’aquesta actuació, segons testimonis presencials, les persones que inicialment havien estat convidades a deixar els establiments on estaven -des d’una empresa informàtica a una immobiliària, per exemple- han pogut tornar als seus llocs malgrat que la fortor no hauria descendit i els agents continuaven cercant-ne la procedència.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending