Bartumeu i Roig mantenen el lideratge d'SDP amb el 94% dels vots

El 76% dels militants han participat en la votació de la nova executiva amb només una llista presentada

Comentaris

la nova executiva d'SDP amb Bartumeu i Roig al capdavant.
la nova executiva d'SDP amb Bartumeu i Roig al capdavant.
Jaume Bartumeu i Josep Roig mantenen el lideratge de Progressistes-SDP  amb l'aval del 94% dels vots en el congrés que s'ha fet aquest dissabte. Han votat el 76% dels militants i la candidatura de Bartumeu i Roig és l'única que es va presentar. La formació farà el mes de setembre una assemblea general extraordinària per analitzar l'escenari de cara a les eleccions comunals del desembre.

Com era de preveure, Jaume Bartumeu i Josep Roig continuaran al capdavant de Progressistes-SDP. Només calia saber el suport que rebien i si apareixia l'anoment sector crític. Han participat en la votació d'aquest dissabte el 76% dels militants, i d'aquests, un 94% ha votat per la candidatura de Bartumeu i Roig. Un 6% ho ha fet en blanc.

Josep Roig ha destacat l'alta participació, el suport rebut i l'absència de l'anomenat sector crític. "Hem pogut constatar que no existeix", ha dit per afegir tot seguit que "som una formació oberta al diàleg". Per Roig el "mal anomenat sector crític només respon a una voluntat de buscar titulars als diaris". Es renova prop d'un 50% l'executiva respecte a l'anterior mandat amb l'entrada de nous vocals. A més de Bartumeu i Roig, l'executiva estarà formada per onze vocals i una administradora, Meritxell Pujol.

Bartumeu i Roig valoren el suport que ha tingut la seva candidatura com una resposta a "un posicionament unànim". A més, Bartumeu ha dit, en referència al congrés de divendres de Demòcrates on l'executiva es va aprovar per assentiment "que nosaltres ho hem fet amb una urna".

La formació farà el mes de setembre una assemblea general extraordinària per analitzar l'escenari de cara a les eleccions comunals que tindran lloc a principis del mes de desembre. Una de les fórmules que s'estudiaran serà la de reeditar la proposta de Laurèdia en Comú a Sant Julià de Lòria en altres parròquies. Segons Roig, "cal teixir propostes transversals". Malgrat no haver aconseguit cap conseller a les darreres eleccions legislatives, Bartumeu creu que "tenim una proposta de centre esquerre progressista que no està coberta per cap altra formació. També tenim una responsabilitat davant de la nostra gent, que reitera la voluntat de seguir treballant, i també envers del més de miler de persones que ens van fer confiança a les passades eleccions".

 

 

Comentaris (1)

Trending