Atropellada una turista a l’interior de l’aparcament del Fener

La dona caminava pels espais entre fileres de cotxes i ha estat atrapada per un vehicle que ha acabat impactant contra dos automòbils més

En primer terme l'ambulància que s'endú la ferida i al vèrtex esquerre de la imatge els vehicles implicats.
En primer terme l'ambulància que s'endú la ferida i al vèrtex esquerre de la imatge els vehicles implicats.
Una turista de 51 anys ha resultat amb ferides que aparentment no revestien gaire gravetat i que li haurien afectat essencialment les extremitats inferiors després de ser enxampada per un vehicle a l’interior de l’aparcament del Fener. Més que la gravetat de les lesions sofertes, que no cal menystenir, el rellevant és el poc habitual del cas. Amb tres cotxes implicats dins d’un espai clarament delimitat amb barreres per poder estacionar.

La dona caminava per un dels carrils que hi ha entre fileres de cotxes en l’aparcament d’Andorra la Vella, molt a prop de la sortida que hi ha pel carrer de la Unió. Per causes que els experts en atestats de la policia hauran de determinar, un cotxe ha fet marxa enrere i ha enxampat la dona i ha acabat col·lidint amb dos vehicles que estaven estacionats. L’accident ha passat a les 5 de la tarda.


Agents de circulació i de la policia observen els cotxes implicats. | ALTAVEU

S’hi han vist implicats tres automòbils forans: un Volvo S40 matriculat a França que és el que hauria impactat contra els altres dos, un turisme també francès Renault Clio (F) i un BMW X3 amb plaques espanyoles. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat agents del servei de circulació d’Andorra la Vella, un equip d’atestats de la policia i una dotació dels bombers amb un vehicle-ambulància que ha traslladat l’atropellada a l’hospital.

Comentaris (1)

Trending