Astúries dóna aquest migdia l’últim adéu a l’empresari Miguel Lao

La basílica de Llanes, d’on és la mare del desaparegut empresari, acull aquest migdia el funeral pel promotor del complex Principadel, traspassat dissabte a 47 anys

-
-
L’empresari que va impulsar la societat i el complex esportiu Principadel, Miguel Lao, rebrà aquest migdia el darrer adéu a Astúries, d’on és originària i viu la seva mare i on va passar llargues temporades. Lao va morir de manera fulminant i inesperada dissabte a la tarda per una fallada vascular davant de la qual res no van poder fer els metges que el van atendre al centre hospitalari.

De 47 anys i resident al país des del setembre del 2015, on va arribar procedent de Tahití, d’on era originari igual que el seu pare, Miguel Lao havia quedat dissabte per jugar a pàdel amb uns companys, però hores abans de la cita els va avisar perquè busquessin un altre jugador vist que no s’acabava de trobar bé. El desenllaç de tot plegat va acabar sent molt ràpid. Dilluns al matí es va fer la vetlla per l’empresari al tanatori del comú d’Andorra la Vella al carrer Prat de la Creu i després les restes mortuòries van ser incinerades.

Aquest migdia, just a les 12, la basílica de Santa Maria de Llanes acull la missa funeral en record i memòria de Lao, les cendres del qual seran posteriorment dipositades al cementiri parroquial de Poo-Llanes. Miguel Lao vivia al Principat amb la seva dona i dos fills de curta edat. Els nous socis inversors de Principadel ja han assegurat que el complex que havia impulsat l’empresari tahitià continuarà el full de ruta darrerament traçat i damunt el qual Lao va estar a sobre, amb més o menys encert, fins a la seva mort.

-

Relacionat

Principadel assegura la continuïtat del projecte encara commocionat per la desaparició del seu impulsor
-

Relacionat

Mor d’un atac de cor el promotor de Principadel

Comentaris

Trending