Mor d’un atac de cor el promotor de Principadel

Miguel Lao s’ha començat a trobar malament a mig matí, ha anul·lat la cita que tenia per jugar a pàdel aquesta tarda, i a l’hospital no han pogut fer res per evitar el fulminant desenllaç

-
-
L’empresari i consultor financer d’origen tahitià Miguel Lao Teksine, promotor del complex destinat inicialment a la pràctica del pàdel Principadel, ha mort aquesta tarda víctima d’un atac de cor fulminant. L’home, que encara no havia complert els cinquanta anys, s’ha començat a trobar malament a mig matí i en no remetre el malestar s’ha acabat dirigint a l’hospital on s’ha fet tot allò que ha estat a l’abast dels responsables mèdics, que no han pogut evitar el fatal desenllaç.

Lao havia quedat amb altres practicants de pàdel per jugar aquesta tarda, però unes hores abans ja hauria desfet la cita advertint que no es trobava bé. El fatídic i rapídissim final ha commocionat tots aquells que el coneixien. El fet que tingués la cita concertada i l’hagi anul·lat avisant que no estava bé ha fet que més gent hagi parat compte del seu estat i hagin sabut de la defunció, que ha començat a difondre’s a través dels múltiples contactes que tenia via Principadel.

Miguel Lao feia més de dos anys i mig que havia posat en marxa el projecte del recinte esportiu de Santa Coloma. Diverses dificultats, tant econòmiques com legals (el contracte de lloguer no l’havia signat Lao amb totes les parts que corresponia i que estan enfrontades en un litigi successori), van retardar el complex. L’entrada de les famílies Altimir i Babot en l’accionariat de Principadel a finals del mes de juliol va suposar una nova embranzida per al projecte, que semblava ara en curs de normalitzar-se tot i tenir serrells per resoldre.

Lao tenia formalment establerta la residència al Principat des del setembre del 2015. En l’actualitat vivia a Andorra amb la seva dona i dos fills. Originari de Tahití, d’on procedia quan es va establir al país, la família haurà de decidir quins passos segueix per donar a l’empresari el darrer adéu i on acabaran reposant definitivament les seves restes.

Comentaris (4)

Trending