Assegur fa una donació de 10.000 euros al fons solidari

La companyia té tots els empleats fent teletreball mentre que els peritatges de totes les assegurances queden restringits a urgències

-
-
Assegur ha acordat una donació de 10.000 euros al fons solidari promogut pel Govern i que se substancia amb comptes bancaris a les cinc entitats del país. La companyia asseguradora ha anunciat la seva decisió per tal de contribuir a la compra de material sanitari i a impulsar accions per ajudar els col·lectius de població més vulnerables i fer front a les eventuals despeses relacionades amb el voluntariat.

La firma afirma que amb aquesta acció, la d’adherir-se a la campanya #JoSumoPerAndorra, Assegur “se suma també al moviment de corresponsabilitat i solidaritat envers al país que està implicant a empreses, particulars i associacions”. La companyia manté els seus professionals treballant al cent per cent però sota el format de teletreball. En relació amb els serveis, i per les restriccions imposades, l’assistència i el peritatge de totes les assegurances estan restringits a urgències.

Comentaris (2)

Trending