Aplaudiments del personal sanitari a un padrí del Cedre donat d’alta

El SAAS ha compartit el vídeo a les xarxes on es veu com l’home abandona l’hospital enmig de l’ovació del personal sanitari

El padrí ha abandonat l'hospital entre aplaudiments.
El padrí ha abandonat l'hospital entre aplaudiments.

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha volgut compartir a la xarxa un vídeo per informar de l’alta donada a un dels padrins del Cedre que es trobava ingressat a l’hospital de Meritxell després d’haver donat positiu per coronavirus. L’home ha abandonat les instal·lacions entre els aplaudiments dels diferents professionals mèdics. Un raig d’esperança, tot tenint en compte que la residència sociasanitària s’ha convertit en el lloc on més mal ha fet l’epidèmia de la Covid-19.

I és que, cal recordar, fins ara són onze les persones vinculades al centre que han perdut la vida després d’haver agafat la malaltia. Deu eren interns i un era usuari del centre de dia. Per tant, la notícia de com un dels contagiats pel coronavirus supera la infecció és, com a mínim, esperançadora.

Al vídeo, compartit pel SAAS al seu compte de Twitter, es veu com l’home abandona les dependències sanitàries en cadira de rodes. Segons avança, els professionals mèdics l’aplaudeixen. Escena similar a la que s’ha vist a centres hospitalaris d’altres indrets del món.

Comentaris

Trending