Antoni Puig és elegit president dels Joves Liberals d'Andorra

Jessica Gastó presidirà el comitè parroquial d'Ordino

La nova executiva dels Joves Liberals
La nova executiva dels Joves Liberals

Els Joves Liberals d’Andorra (JL’A) ha renovat,l’executiva de la secció de cara als pròxims dos anys abans del congrés de la formació que tindrà lloc aquest dijous. D'altra banda, Jessica Gastó, número set a la llista nacional de Liberals en les passades eleccions, és la nova presidenta del comitè parroquial d’Ordino.

 

Antoni Puig ha estat elegit president dels Joves Liberals d’Andorra  (JL’A) en la renovació de l'executiva, la qual cosa li permetrà arribar al congrés del partit el proper dijous amb l'estructura renovada. Leticia Teixeira ocuparà el càrrec de vicepresidenta i també serà la responsable de relacions internacionals; David Arajol serà el tresorer mentre que Àlex Payán serà el secretari general. 

La secció també ha triat quins seran els seus representants en els diferents òrgans directius del partit. En aquest sentit, Antoni Puig serà el representant dels Joves L’A a l’executiva del partit i Letícia Teixeira serà la suplent. Pel que fa al consell ncional de Liberals d’Andorra els representants de la secció jove seran Benjamí Tutrice, Eunice Azevedo i Albert Areny.

D'altra banda, Jessica Gastó, número set a la llista nacional de Liberals en les passades eleccions, és la nova presidenta del Comitè Parroquial d’Ordino. Aquest és l’únic canvi al comitè ordinenc que manté com a secretari a Jaume Coll i com a tresorer a Marcel Bellosta.

 

 

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending