Andorra Telecom instal·la Internet a 33 estudiants per seguir les classes en línia

La mesura s’ha adoptat arran de la iniciativa del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior per garantir la connectivitat dels alumnes durant el període de confinament

Comentaris

-
-
La col·laboració entre el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i Andorra Telecom ha permès que un total de 33 estudiants gaudeixin d’accés Internet per poder seguir les classes a distància. La mesura es va adoptar arran del confinament dels escolars del país i per garantir que totes les famílies disposin d’una connexió per continuar el curs a través de les eines telemàtiques.

Aquesta actuació es completa amb la cessió de tauletes digitals per part del ministeri d’Educació a aquells estudiants que no en tinguin per garantir-los l’accés al material didàctic digital. Els centres de segona ensenyança, batxillerat i formació professional han organitzat l’activitat lectiva amb les eines informàtiques que utilitzen habitualment i seguint un calendari acordat amb l’equip educatiu. A les escoles de primera ensenyança les activitats es compartiran a través del correu electrònic o de la pàgina web del centre.

El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, ha destacat que Internet permet continuar amb l’aprenentatge tot i el confinament als domicilis. “Aquesta situació ens fa veure la utilitat que té la tecnologia per comunicar les persones. En aquest cas la connectivitat no només permet el teletreball sinó també continuar impartint el programa del curs escolar”, ha apuntat Nadal.

 

Comentaris (2)

Trending