Andorra perd a Islàndia amb un gol a cada part

Gomes torna a ser el protagonista aturant un penalti

-
-
La selecció andorrana ha perdut per 2-0  a Islàndia en partit de la fase de classificació de l'Eurocopa 2020. Els islandesos han estat superiors i només l'actuació del porter andorrà Gomes ha impedit que el resultat fos més ampli. Gomes, com ja va succeir a París contra la selecció francesa, ha aturat un penalti al minut 73. El proper partit de la selecció serà contra Albània el 14 de novembre.

La victòria de divendres d'Andorra contra Moldàvia havia posat en guàrdia els islandesos que, per evitar sorpreses, davant un rival amb la moral enfortida van sortir decidits a resoldre el partit per la via ràpida. Així, ja en el minut 3, Sigthorsson va obligar Gomes a realitzar una bona aturada. Altre cop el porter andorrà va haver de lluir-se en un llançament de falta.

Malgrat el domini local, San Nicolás disposaria d'una bona ocasió en el minut 15. La superioritat islandesa es va concretar en el minut 38 amb un gol del jove Sigurdsson, el primer que aconsegueix com a internacional absolut tot i que ja va destacar a la categoria sub-20.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica amb els islandesos controlant el joc i augmentant la diferència amb un gol de Sigthórsson al minut 65 que va ser la sentència, tenint en compte les dificultats dels homes que entrena Koldo per marcar. AMb aquest goI, Sigthórsson és converteix en el màxim realitzador de  la història d'Islàndia amb 26 gols, empatat amb Eidur Gudjohnsen. I encara sort que Gomes va aturar un penal xutat per Gylfi Sigurdsson que hauria estat el 3-0, un resultat excessiu pels mèrits d'uns i altres en un matx ensopit. En un altre partit d'aquest grup de classificació, França i Turquia han empatat a un.

Camp: Laugardalsvöllur.
ISLÀNDIA (2): Halldórsson, Fjóluson, Pálsson, R.Sigurdsson, Bjarnason (Hallfredsson, 70'), Sigthórsson, Sigurdsson (Ingason, 65'), Finnbogason (Bödvarsson. 64'), Sigurdsson, Traustason, i A. Skúlason
ANDORRA (0): Gomes, Vales, Rebés, Ildefons Lima, Marcio Vieira (Fernández, 60'), Aláez (Gómez, 87'), San Nicolás, Martínez (Marc García, 80’), Cervós, Max Llovera, i Rordíguez
Àrbitre: Tamás Bognar (Hongria). T. G  Pálsson (80’), Ildefons Lima (65'),  i Rebés (94')
Gol: 1-0, Sigurdsson (38’); 2-0, Sigthórsson (65')