Andorra la Vella ajorna un mes tràmits com la recollida de la fe de vida o el pagament de tributs

Des del comú de la capital es recomana acostar-se a les oficines només per fer aquelles gestions que siguin “urgents i imprescindibles”

El comú d\'Andorra la Vella no considera acomiadament la baixa de quatre responsables departamentals
El comú d\'Andorra la Vella no considera acomiadament la baixa de quatre responsables departamentals

El comú d’Andorra la Vella ha decidit prorrogar els terminis per al pagament de multes i altres tràmits amb l’objectiu que els ciutadans només acudeixin a les dependències comunals per aquells que sigui “urgents i imprescindibles”. Entre ells hi ha el cobrament de l’impost de rendiments arrendataris i la petició de la fe de vida en el cas dels padrins

Des de la corporació de la capital s’han aprovat noves mesures que persegueixen contenir l’expansió del Covid-19. Així, s’ha decidit ampliar de pagament de multes i alguns tributs, així com altres tràmits. La voluntat, expliquen des del comú, és reduir de forma significativa el nombre de ciutadans que vagin presencialment a les oficines, que romandran obertes només de vuit del matí a tres de la tarda. Es demana que només es vagi per fer aquells tràmits que siguin “urgents i imprescindibles”.

Així, la declaració de rendiments arrendataris es podrà presentar fins al 30 d’abril. És la mateixa data a què s’allarga el termini per recollir la fe de vida en el cas de les persones jubilades. Normalment, aquest finalitzava el 31 de març. Des del comú es recorda que es tracta d’una població de risc i que s’han de quedar a casa per evitar qualsevol possibilitat de contagi del Covid-19.  

També es recorda a la ciutadania que molts tràmits es poden fer telefònicament o per correu electrònic. Les vies de contacte del servei de tràmits són el número 730 012 i l’adreça tramits@comuandorra.ad

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending