Amb els Rolex als colzes i sense (voler-los) declarar

La guàrdia civil comissa a la Farga de Moles tres rellotges de luxe que dos ciutadans xinesos havien adquirit al Principat

-
-
Van accedir al recinte duaner pel carril verd. Quan se’ls va demanar si tenien res per declarar, els dos qüestionats van assegurar que no havien de declarar res de res. Però quan els agents de la guàrdia civil els van demanar que es traguessin les jaquetes, els colzes els van delatar. Vaja, els rellotges. Dos ciutadans xinesos havien comprat al Principat tres rellotges de luxe i pensaven passar-los sense pagar els impostos corresponents.

La situació es va donar aquest dimecres a la duana de la Farga de Moles. Producte d'un control fiscal realitzat per part d'efectius de la guàrdia civil sota la direcció de l'administrador es van intervenir tres rellotges marca Rolex, valorats tots ells en 56.300 euros, i es va procedir a aixecar actes per dues infraccions de contraban. La intervenció es va produir cap a 2/4 de 8 de la tarda, quan un vehicle marca Toyota va accedir a la duana procedent d'Andorra pel carril verd (res a declarar), ocupat per L. L., de 32 anys i per M. L., de 31 anys, tots dos homes i de nacionalitat xinesa. Preguntats pels agents si tenien alguna cosa a declarar, van manifestar sense embuts que no.

Els agents després de comprovar el vehicle, van convidar els ocupants a treure’s la jaqueta que portaven, observant en aquell moment com tots dos tenien col·locats, a l'altura del colze, un d'ells dos rellotges i l'altre un, tots de la marca Rolex i valorats en total i com s’ha dit en 56.300 euros. Un cop verificada la mercaderia confiscada pels agents a les dependències de l'Agència Tributària, i en presència de l'oficial de viatgers, es van procedir a aixecar sengles actes per dues infraccions de contraban, quedant el gènere decomissat dipositat a la duana de la Farga de Moles a disposició de l'autoritat judicial corresponent.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending