Aliança entre Grup Pyrénées i Perfumeria Júlia per fer ‘més bona olor’

Els dos referents empresarials del Principat estableixen un acord de col·laboració per crear una central de compres conjunta en matèria de cosmètica i perfumeria

Patrick Pérez, per part de Pyrénées, i Anna Maria Zamora en representació de Perfumeries Júlia, signen l'acord de col·laboració.
Patrick Pérez, per part de Pyrénées, i Anna Maria Zamora en representació de Perfumeries Júlia, signen l'acord de col·laboració.
Dues de les marques empresarials del país, Grup Pyrénées i Perfumeria Júlia, han anunciat aquest divendres l’establiment d’un acord de col·laboració per establir sinergies en el camp de la cosmètica i la perfumeria. L’objectiu final, sense donar cap detall concret, és millorar la qualitat i el servei que ofereixen als seus clients. L’element clau, segons les fonts, és la creació d’una central de comptes conjunta.

Tots dos conglomerats empresarials, un focalitzat al perfum i la cosmètica, i l’altre centrat en la distribució -minorista però també majorista- d’una àmplia gama de productes i marques sense oblidar la seva participació en el sector de la restauració, van posar els seus fonaments just després de la guerra civil espanyola. Tots dos han anat evolucionant en paral·lel i ara estableixen un acord per gestionar les compres conjuntament en matèria de cosmètica i perfumeria. També pretenen desenvolupar, en el mateix camp i de forma conjunta, nous conceptes i espais comercials.

Júlia té una forta implantació a Andorra però també a Espanya, on l’evolució i l’entrada i sortida de grans multinacionals de la cosmètica evidencia que es tracta d’un sector molt complicat. Perfumerias Júlia, doncs, està clarament centrat al món del perfum, que no li és pas desconegut al Grup Pyrénées. Més enllà de disposar dels seus propis espais de cosmètica en els seus centres comercials al Principat, el conglomerat empresarial de casa Pérez ja havia impulsat, fa un parell de dècades ben bones i amb l’Estat espanyol com a epicentre, el grup Caoba Perfumerías, que el 2007 es va vendre a Perfumerías IF, del grup Eroski.

Etiquetes

Comentaris

Trending