El director del María Moliner diu que si la denúncia de CCOO fos certa ja hauria dimitit

El director del María Moliner, Javier Alfaya (esquerra) en un acte d'aquest dimarts.
El director del María Moliner, Javier Alfaya (esquerra) en un acte d'aquest dimarts.
El director del centre educatiu espanyol María Moliner, Javier Alfaya ha dit aquest dimarts en relació a la denúncia presentada pel sindicat Comisions Obreres (CCOO) que "a dia d'avui no he rebut cap notificació de la fiscalia ni del ministeri d'Educació". Ha afegit que "és un tema força peculiar i entenc que serà un tema recurrent". Alfaya ha assistit a la visita que han fet el cap de Govern, Xavier Espot i la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla a les instal·lacions del col·legi María Moliner i a l'Escola Andorrana d'Escaldes-Engordany

Alfaya no ha volgut parlar massa sobre el tema de la denúncia tot i que ha dit que "tinc moltes coses a explicar lògicament". El director del María Moliner no comparteix en absolut tot el que va exposar CCOO en relació a quatre suposades faltes greus que hauria comès en l'exercici del seu càrrec. "Si ho compartís jo mateix hauria presentat la meva dimissió".

Les faltes són: tota actuació que suposi discriminació, l'adopció d'acords manifestament il·legals, l'obstaculització a l'exercici de les llibertats públiques i drets sindicals i la violació de la neutralitat o independència polítiques, utilitzant les facultats atribuïdes per influir en processos electorals de qualsevol naturalesa o àmbit. Segons un comunicat de CCOO, la fiscalia de l'Audiència Nacional investiga el director per aquestes faltes.

Alfaya també ha s'ha referit a la celebració del 50è aniversari de l'Institut Espanyol i ha avançat que es gfaran diversos actes. "Hi haurà les nits del Maria Moliner amb concerts i presentacions literàries i durant tot l'any es treballarà en un projecte artístic, activitats esportives i farem la primera cursa solidària".

 

Comentaris

Trending