Alerten del mal estat de les baranes de fusta en un camí de Canillo

Fa més d’un mes, com a mínim, que algunes de les travesseres de suport que hi ha en el recorregut del Toll Bullidor estan caigudes

-
-
Als amants dels paratges naturals del país i del senderisme no els passa desapercebut l’estat de conservació dels camins i, menys encara, dels elements de protecció i seguretat. En aquest sentit, senderistes del Principat han alertat en aquesta ocasió del mal estat que presenten les baranes de fusta en el camí del Toll Bullidor, a la parròquia de Canillo. Algunes de les travesseres que hi ha durant el recorregut estan caigudes, suposant un potencial perill.

La situació fa com a mínim un mes i mig que dura, segons els comunicants. Diverses fonts han denunciat que si fins ara no s’ha arranjat la barana, més complicat serà que es faci a partir d’ara i quan comenci l’època més forta de precipitacions en forma de neu, perquè serà més complicat que els equips de manteniment i els operaris comunals encarregats de trobar una solució a les baranes s’acostin fins als indrets on la barana ha fet figa.Ho alerten pensant, per exemple, en dos greus accidents que hi va haver al país, justament, pel mal estat de baranes de fusta. En un cas va ser al camí del rec del Solà, a Andorra la Vella, i en un altre, d’anterior, a Soldeu, on una turista va precipitar-se des del centre del poble mateix i des d’una altura d’almenys cinc metres que li va reportar greus lesions i per les quals ja s’ha reclamat una compensació pels danys soferts i les despeses mèdiques hagudes d’afrontar al comú de Canillo, sense que la corporació, que se sàpiga per ara, hagi respost positivament.

Comentaris (1)

Trending