Agrupament Encampadà incorpora a la llista Susagna Venable i Elisabet Pirot

Aarón Comella es confirma com a representant d’SDP, que renuncia a les sigles, a una candidatura on també hi seran Daniel Torres i Josep Antoni Ayala

Susagna Venable i Elisabet Pirot.
Susagna Venable i Elisabet Pirot.

Agrupament Encampadà ha tancat la llista amb què concorrerà a les eleccions comunals d’Encamp el 15 de desembre. La plataforma té el suport de Progressistes-SDP, tot i que sense que el nom de la formació figuri a la candidatura. Aaron Comella, cap de llista a les passades generals, serà el representant en lloc elegible, on també hi figura una cara coneguda dins de l’associacionisme dins del sector comercial com la de Susagna Venable. També hi entra l’exconsellera comunal entre 2007 i 2011 Elisabet Pirot.

La plataforma entrarà demà al comú la llista que encapçalaran Esther Vidal i Joan Masjoan. En les darreres hores, s’ha confirmat l’entesa amb SDP i la incorporació d’altres persones de pes, com ara Venable. La seva presència s’entén que pot ser un bon esquer de cara als comerciants de la parròquia, ja que durant molt de temps va estar vinculada a l’associacionisme del sector, a diferents entitats inclosa la Federació d’Associacions de Comerciants (FACA) i les que representava els establiments de la zona de l’avinguda Riberaygua, a Andorra la Vella, i els de Carlemany, a Escaldes-Engordany.

Un altre nom de pes que hi figurarà a la llista, tot i que inicialment en un lloc no elegible –algunes fonts apunten que podria ser el 10- és el d’Elisabet Pirot. Exconsellera comunal entre 2007 i 2011, fa quatre anys ser la número 3 de la llista de Partit Socialdemòcrata Independents (PS I) i, de fet, havia treballat intensament en el projecte que ara encapçalarà David Rios. Fa unes setmanes, però, el va deixar perquè des de la formació es tenia dubtes que la seva relació amb l’antiga junta de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) pogués perjudicar la candidatura arran de l’operació ‘Cautxú’. Des d’Agrupament se li va fer la proposta i ella ha acabat acceptant.

La candidatura no tindrà cap més nom que el d’Agrupament Encampadà. Així doncs, SDP renuncia a les seves sigles, tot i que dos dels seus integrants hi formaran part. Un, en lloc elegible en cas de victòria. Aquest serà Aaron Comella, que ja va ser cap de la llista territorial que la formació va presentar a Encamp a les passades generals. Un altre integrant d’aquella proposta ocuparà un dels llocs de tancament. Serà Oriol Aguiar, primer suplent ara fa uns mesos.

A la llista també hi figuren, entre altres, Daniel Torres i Josep Antoni Ayala, del Pas de la Casa. Aquest darrer repetirà, doncs, comunals, ja que fa quatre anys estava a la llista dels liberals.

Comentaris (3)

Trending