Agrupament Encampadà es compromet a ser “inflexible” amb els comportaments incívics

La formació presenta un programa electoral amb el qual vol impulsar una relació més directa entre comú i ciutadans amb una aplicació informàtica específica

Els membres d'AE durant l'enganxada de cartells a Encamp.
Els membres d'AE durant l'enganxada de cartells a Encamp.

Agrupament Encampadà ha presentat aquest dilluns els eixos del seu programa electoral. Des de la formació s’ha volgut remarcar de forma especial la voluntat d’aconseguir una “nova etapa de gestió comunal” molt propera als ciutadans. Per això, es vol impulsar una aplicació informàtica específica i bidireccional per a la difusió de la informació i l’activitat comunal. La formació també avisa la voluntat de ser “inflexibles” amb els comportaments incívics.

Així, des de la candidatura es considera clau “facilitar les relacions amb els ciutadans” i s’entén que l’aplicació pot ser la millor forma. “Ens permetrà agilitar la difusió de la informació comunal i dels procediments administratius, la tramitació d’iniciatives i la recepció de denúncies de les disfuncions detectades, així com qualssevol altres activitats d’interès”, han explicat durant l’acte.

Agrupament també proposar destinar “més recursos” al manteniment dels espais públics i a la neteja dels carrers a la vegada que s’incrementarà “l’atenció a les zones destinades a les mascotes així com al seu comportament. Un punt que han volgut destacar és que “serem inflexibles amb els comportaments incívics, ajuntant esforços amb el Cos de Policia”.

El programa també inclou una gestió diferent de les escoles bressol, tot tenint en compte les diferències existents entre les del Pas i les d’Encamp. Justament, a la població muntanyenca es vol crear zones d’esbarjo adaptades a les seves peculiaritats climàtiques L’objectiu global passa per “treballarem intensament per retornar l’atractiu a la parròquia”.

Comentaris

Trending