Agricultura constata que “ja s’ha corregit” la situació que presentava el gos d’AINA

Els titulars de l’animal asseguren que si tot sovint l’animal viu en permanència en un tancat perquè “té tendència a fugar-se de manera continuada i així s’evita que pugui provocar qualsevol accident”

-
-

Tècnics del departament d’Agricultura del Govern han inspeccionat aquest matí el medi on fa vida el gos d’AINA. Els especialistes del departament han pogut constatar com la situació anòmala denunciada per una veïna de Canillo que tot passejant va veure les condicions en què es trobava l’animal ja s’ha corregit. El suport gràfic incorporat a la denúncia, que s’ha fet circular també a través de les xarxes socials, ha estat fonamental per evitar que es negués la situació de degradació que presentava el ca i l’entorn on convivia.

Segons fonts governamentals oficials, “Agricultura ha inspeccionat la situació aquest matí i s'ha constatat que ja s'ha corregit la situació de l'animal, que ja disposa d'aigua neta per beure i menjar”. L’entorn presentava un estat de salubritat molt millor respecte del moment en què es van captar les instantànies que feien part de la denúncia. També s’hauria comprovat que “el gos viu en un tancat, on pot romandre lliure i sense lligar”, però que efectivament està reclòs “perquè té tendència a fugar-se de manera continuada i així s'evita que pugui provocar qualsevol accident”.

-

Relacionat

Denuncien el mal estat en què es troba un gos a AINA

Comentaris (1)

Trending