L’USdA carrega contra Filloy per les declaracions sobre l’habitatge

El sindicat recórrer a la ironia per criticar que el ministre advertís que era arriscar créixer massa ràpid en la construcció de pisos a preu assequible

Gabriel Ubach, líder de l'USd'A.
Gabriel Ubach, líder de l'USd'A. LA SEXTA

Amb tanta ironia com enuig. Així s’ha dirigit la Unió Sindical vers el ministre d’Habitatge, Víctor Filloy. Des del sindicat, a través d’un comunicat, s’ha criticat amb duresa el fet que el representant governamental advertís dels perills que podia suposar incrementar de forma massa ràpida el nombre de pisos a preu assequible al país. En un text dur, l’han acusat de tenir molt “bon sentit de l’humor”.

En el comunicat, l’USdA “felicita en un temps tan difícil, després d’una situació tan confusa com la que ens ha aportat la pandèmia de la Covid i ara la guerra d’Ucraïna, al poble andorrà de tenir un ministre de l´habitatge amb tan bon sentit de l´humor com és el polifacètic Victor Filloy”. L’entitat recórrer a la ironia quan considera que “en temps de carnaval avisar que créixer massa ràpid en habitatge a preu assequible podria ser un problema vist la situació actual del país és més digna d’un torero que no pas d’un polític amb càrrec ministerial”.

Per això, es felicita Filloy per “aportar el vostre toc d’humor molt particular”. Especialment, es posa en relleu que fa molta falta a “totes aquelles persones i famílies que estan vivint amb angoixa les polítiques emprades que fan que trobar un habitatge a preu raonable, que no és pas el mateix que a preu assequible, i arribar a final de mes es converteixi en una quimera”. L’USdA remarca “el gran resultat de les polítiques socials i d’habitatge que estem vivint en el nostre país”.

Per al sindicat, Filloy és “un crack”. Fins i tot parafrasegen l’humorista Quim Masferrer: “Sou molt bon polític”. Ja en to més seriós, el comunicat indica que “afirmar que s’ha d’anar creixent de manera sostinguda fa que, com ell mateix assumeix, sigui difícil fer entendre a la població que s’estan fent coses, sobretot en un país que l’habitatge de protecció oficial brilla per la seva absència i per tan  a Andorra, és evident que no tindrem aquest problema”.

Comentaris (3)

Trending