Surten d’Andorra 10.000 quilos de material d’ajuda humanitària cap al Sàhara

El comboi, que està format per onze vehicles i vint persones, està abanderat per Creuem Fronteres i és el segon que fa, el primer va ser el 2019

Els components del comboi.
Els components del comboi. CREUEM FRONTERES

Creuem Fronteres ha posat en marxa la nit passada el segon comboi d’ajuda humanitària que organitza -el primer va ser el 2019- fins al Sàhara. El comboi l’integren onze vehicles i vint persones que estaran tres dies en arribar a destí amb 10.000 quilos de material.

Entre l’ajuda humanitària que porta cap al Sàhara Creuem Fronteres hi ha roba, sabates, material escolar, material sanitari i ulleres. El primer objectiu de l’itinerari iniciat aquest dimarts a 2/4 d’11 de la nit és Alacant on agafen el ferri, avui mateix, per creuar el mar mediterrani i arribar al nord d’Àfrica.

WhatsApp Image 2023 04 05 at 10.52.53
Alguns dels vehicles del comboi.

Una vegada al continent africà faran caravana escortats per la policia. Hauran de fer carretera durant tres dies per arribar a destí. Una vegada a lloc, entregaran el material i la previsió és que passin tres dies allà per conèixer el campament. La comunitat que està instal·lada viu aïllada i són totalment dependents de l’ajuda humanitària.

Comentaris (3)

Trending