Residents de Salita demanen a Govern mesures que els permetin fer sortides

Asseguren que aquests nou mesos de pandèmia estan causant un deteriorament molt important en persones grans que abans de l’esclat de la crisi sanitària presentaven un estat de salut en general bo o molt bo

Una imatge del rètol de Salita a l'entrada al centre.
Una imatge del rètol de Salita a l'entrada al centre. Toni Solanelles

Residents del centre sociosanitari Salita reclamen als responsables ministerials als quals els concerneix les decisions en matèria residencial i de la gent gran que estudiïn mesures que permetin als interns poder fer sortides de l’establiment per tal de poder recuperar una mínima activitat física i social amb un entorn diferent al que tenen al centre.

En un escrit tramès a l’Altaveu es deixa constància que després de nou mesos de pandèmia “hi ha un malestar general” davant les “restriccions vàries” i la “manca de vida social”. Alhora, però, manifesten en el breu comunicat tramès, “és molt dur veure com la gent gran s’han minvat terriblement mentalment i físicament aquests mesos”.

Les persones que han fet arribar l’escrit, i que asseguren trametre un sentiment generalitzat, són relativament joves i estan internats per qüestions diverses. Aquestes persones han explicat com és de trist veure que persones que abans de l’esclat de la crisi sanitària gaudien d’un estat general bo o fins i tot molt bo presenten ara un deteriorament més que notable.

Comentaris

Trending