Neguit a Salita per la rotació de metges

El deficient clima laboral que hi ha al centre sociosanitari fa que tot sovint professionals que presta serveis a la residència plegui

El centre residencial Salita està ubicat a la parròquia d'Escaldes.
El centre residencial Salita està ubicat a la parròquia d'Escaldes. Toni Solanelles

Interns i familiars de residents del centre sociosanitari Salita estan intranquils per l’elevada rotació de personal mèdic que hi ha al geriàtric. Fa poc va plegar una metgessa que donava suport al titular de la plaça, que només intervé en casos d’urgència. El servei ja s’ha tornat a restablir, però els residents i els seus familiars temen que més aviat que tard hi torni a haver canvis pel constant malestar que es viu a nivell intern.

Segons les diferents consultades, tot i el teòric nivell que hauria de tenir el centre gestionat per la multinacional Domus VI, hi ha manca de recursos de tota mena. I la rotació de personal, algunes vegades poc format, és molt elevat. La circumstància també hauria arribat als metges, que tot i arribar des d’empreses externes no es troben còmodes amb l’ambient que hi ha a una residència que ja abans de la pandèmia patia notables dificultats.

Comentaris (10)

Trending