La Fundació Privada Armor lliura un xec de 6.000 euros a la Creu Roja Andorrana

Els diners no estan destinats a cap projecte específic, sinó que l’entitat solidària podrà destinar l’import a allò que consideri més necessari

Una imatge de l'acte de lliurament
Una imatge de l'acte de lliurament Story Telling

La Fundació Privada Armor ha lliurat a la Creu Roja Andorrana un xec per valor de 6.000 €. L’import no està destinat a cap activitat o projecte específic, sinó que l’entitat el pot utilitzar en allò que consideri més necessari i urgent. La Fundació Privada Armor és un patronat que representa a la família Aristot Mora i els diners donats procedeixen del rendiment dels actius de l’ens. 

La Fundació ha decidit que enguany una de les entitats receptores sigui la Creu Roja Andorrana per contribuir a la “gran labor” que està duent a terme per pal·liar la crisi sanitària i econòmica provocada per la pandèmia mundial de la Covid-19. El xec ha estat lliurat aquest dilluns pel president de la Fundació Privada Armor, Daniel Aristot, al president de Creu Roja Andorrana, Josep Pol. 

Actualment, la Fundació Privada Armor, entre altes activitats, també està realitzant el projecte de construcció i finançament d’un edifici (Casa Aristot Mora) al carrer Ciutat de Valls d’Andorra la Vella per tal de cedir-ne l’ús -en el marc d’un conveni amb Govern- perquè el Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior el destini a habitatges per a persones en risc d’exclusió social residents al Principat d’Andorra i per acollir també les seus d’entitats públiques o privades sense ànim de lucre. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending