Diana Figueras, nova presidenta de la FAAD

Mireia Muñoz queda com a vicepresidenta mentre que Agustina Grandvallet continuarà lligada a l’entitat, en aquest cas com a secretària

Comentaris

La FAAD té nova junta.
La FAAD té nova junta.

La Federació Andorrana d’Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAD) ha escollit nova junta directiva. Diana Figueras, representant de l’Associació de discapacitats visuals i auditius (ADVAA) serà la presidenta, mentre que Agustina Grandvallet, històrica dirigent de l’entitat, hi continuarà present. En aquest cas com a secretària.

L’elecció, segons s’assegura via comunicat, es va fer “per unanimitat”. D’aquesta forma, la junta serà encapçalada per Figueras, que tindrà Mireia Muñoz, de l’Associació Síndrome de Down, com a vicepresidenta. Grandvallet, de l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional (AMIDA).

Completen la nova directiva Manuel Fernández (Associació de Malalts Reumàtics, Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica, AMARE) com a tresorer. Per la seva banda, Maria Àngels Colell, que representa AUFARE, l'Associació d'Usuaris, Familiars i Representants Legals de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, i Jessica González, de TRANA, seran les vocals.

Comentaris

Trending