El Cirque du Soleil, l’esdeveniment que més voluntaris va moure aquest any

L’àrea, lligada al ministeri d’Afers Socials, ha fet volum de les accions dutes a terme al llarg del 2022, que han comptat amb 368 persones per 12 actes

Comentaris

Imatge d'un dels darrers espectacles del Cirque du Soleil al Principat.
Imatge d'un dels darrers espectacles del Cirque du Soleil al Principat. Toni Solanelles

Aquest 5 de desembre se celebra el Dia internacional del voluntariat, i l’Àrea de Participació i Promoció de la Joventut, del ministeri d’Afers Socials, ha fet balanç de les accions dutes a terme al llarg del 2022. En total, durant 12 esdeveniments han mobilitzat 368 voluntaris. Destaca, però, el Cirque du Soleil, que ha estat la cita que més treballadors voluntaris ha tingut el darrer any.

D’aquesta manera, el Cirque du Soleil hauria implicat la feina de 120 voluntaris, i la Cursa Esport per a Tothom, 60 persones. Altres esdeveniments que han estat rellevants pel que fa a la participació de voluntaris han estat les curses i les caminades solidàries, com la ‘Marxa Marc GG’ (40), la jornada ‘Mou-te per la teva Salut’ (15), la Cursa de la Dona (40) o la caminada d’Assandca (25).

Tota aquesta logística és possible gràcies a una borsa de voluntaris, que actualment oscil·la els 250 efectius, àmplia i diversa amb persones amb voluntaris de totes les edats i de col·lectius diferents. La temporada de voluntariat s’inicia normalment al mes de maig, amb un dinar de germanor per donar la benvinguda als nous voluntaris que s’han anat apuntant. En aquesta trobada es presenta l’any amb tots els esdeveniments compromesos que es poden allargar fins a l’octubre o novembre i també s’aprofita per fer una formació als voluntaris d’iniciació a l’acció voluntària.

 

Comentaris

Trending