AUTEA organitza un mercat solidari per recaptar fons

Els diners es destinaran a diferents iniciatives de l’associació i també al programa “Joves en Inclusió” de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra

Una imatge del mercat de segona mà
Una imatge del mercat de segona mà AUTEA

L’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra (AUTEA) inaugurarà aquest dijous a les 10:00 hores un mercat de segona mà que té com a finalitat recaptar fons pels programes de l’associació i el programa formatiu “Joves en Inclusió” per nens i nenes amb TEA, de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra. L’AUTEAmarket s’ubicarà a la planta baixa d’una de les bordes d’AINA, que ha estat cedida per Mossèn Ramon, responsable de la casa de colònies.

Un dels programes als quals es destinarà íntegrament la recaptació de la venda d’articles és “Grup Jove” d’AUTEA, que té la finalitat de dur a terme activitats en el marc del programa d’oci i de formació en habilitats socials. La iniciativa està adreçada a nens i nenes amb dificultats de socialització i es va engegar a finals del 2019, comptant en l’actualitat amb 10 usuaris.

En la mateixa línia, es destinaran recursos al programa “AUTEA-Suport a casa 6 a 9 anys”, que s’ha iniciat aquest enguany amb 6 usuaris a demanda de les famílies associades per poder dotar-se d’eines que ajudin a millorar la relació i les interaccions a la llar. Aquesta iniciativa està obtenint “bons resultats” i l’associació vol continuar oferint-lo el següent exercici.

Finalment, els fons també es destinaran al programa “Joves en Inclusió” de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra, que va patir el passat mes de maig una retallada substancial de l’aportació del ministeri d’Afers Socials, fet que està provocant una manca de recursos econòmics per activitats dins la comunitat.

L’AUTEAmarket està també visible a Instagram @Auteamarket, des d’on es pot comprar la roba, els objectes de regal, els llibres i altres objectes que s’ofereixen aquests dies al mercat de segona mà de l’associació.

Etiquetes

Comentaris

Trending