AMMA organitza un webinar per donar a conèixer les malalties minoritàries

La xerrada virtual serà a càrrec de la doctora Mercedes Serrano, neuropediatrada i investigadora en l’àmbit de les malalties rares

Cartell de la iniciativa
Cartell de la iniciativa AMMA

L'Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA) organitza un webinar el pròxim 25 de febrer a les 18:30 de la tarda. La xerrada serà a càrrec de la doctora Mercedes Serrano, neuropediatra i investigadora de les malalties rares i l’entitat solidària ha demanat que es confirmi l'assistència a l’esdeveniment virtual abans del diumenge vinent. Cal destacar que la iniciativa compta amb el suport de Bomosa.  

D'altra banda, per promocionar el dia mundial de les malalties minoritàries, el qual se celebra el 29 de febrer o, en tot cas, el 28, AMMA ha engegat una campanya a les seves xarxes socials amb la col·laboració de la ciutadania. Així doncs, als perfils virtuals de l’associació es pot veure com el BC MoraBanc fa pedagogia donant a conèixer informació relacionada amb les malalties minoritàries o també es pot consultar la història del Jordi, que pateix Síndrome de Williams. A més, l’entitat solidària ha avançat que cada dia penjaran vídeos per divulgar coneixements relacionats amb aquest tipus de malalties.  

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending