AMMA organitza un concurs fotogràfic per donar visibilitat a les malalties minoritàries

La iniciativa serà vigent fins al 25 de febrer i pot participar qualsevol resident del Principat major de 16 anys

Cartell del concurs
Cartell del concurs

L’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA) organitza un concurs fotogràfic a Instagram amb l’objectiu de donar visibilitat a les persones que pateixen aquest tipus d’afeccions. Els participants podran publicar una imatge a la xarxa social que representi “la lluita, l’esforç o l’optimisme de les persones afectades” fins al dia 25 de febrer, etiquetant a @amma_andorra i fent servir el hashtag #SomVisibles. L'entitat seleccionarà quatre de les propostes, les pujarà al seu perfil i la més votada durant el dia 27 serà la guanyadora del concurs. 

Podrà participar en la iniciativa qualsevol resident major de 16 anys i les fotografies hauran d’estar associades a valors com ara la superació, l’esperança o la unió a l’hora d’afrontar una malaltia minoritària. A més, caldrà adjuntar un títol i una petita descripció del que es vol transmetre al peu de la imatge. El guanyador s’emportarà un val de 50 euros per liquidar a les Pizzeries Angelo, un massatge de 60 minuts al centre de massatges AMMA, 1 mascareta de l’entitat solidària i un ‘pack’ de sabons de Capricho de Luna. Totes les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.