Recollits els quatre ucraïnesos que el comboi andorrà portarà cap al Principat

La trobada ha tingut lloc aquest matí a Bratislava i tots ells ja viatgen cap al país, a on aquest vespre ja han arribat la resta de vehicles

https://www.youtube.com/watch?v=tNfppa45ess

Els quatre ucraïnesos que han escapat del seu país i que tenen Andorra com a destí ja viatgen amb l’ambulància que es va separar del comboi conjunt de Creu Roja i bombers amb l’objectiu, justament, de recollir-los. La trobada s’ha produït aquest matí, a primera hora, a Bratislava. Des de la capital eslovaca han reprès el viatge de retorn cap al Principat. Pel que fa a la resta de vehicles, ja estan a territori francès.

Els plans han sortit com es van traçar i aquest matí, cap a les vuit, l’ambulància amb tres membres del comboi ha pogut trobar-se amb els refugiats ucraïnesos. Aquests provenen de la ciutat de Poltava i són familiars d’una col·laboradora de Creu Roja. Després de sortir d’Ucraïna, van poder agafar un autobús cap a Bratislava.

WhatsApp Image 2022 03 12 at 20.09.46

Relacionat

El comboi andorrà recollirà quatre refugiats ucraïnesos i els portarà cap al Principat

Inicialment, la idea buscar un punt de trobada conjunt, però vist que el trajecte dels refugiats s’havia endarrerit en no poder agafar tren, es va optar per aquesta solució. Mentre la resta del comboi seguir el trajecte previst, l’ambulància, amb tres persones, es desviaria per recollir-los a la ciutat eslovaca.

Ara, tots set ja han reprès el viatge cap al Principat. Pel que fa als cinc vehicles restants del comboi, al llarg de la jornada han circulat a bon ritme. I aquest vespre, tots ells han arribat al Principat, on han estat rebuts entre aplaudiments.

 

Comentaris

Trending