Quatre hores amb Marcelo

L’afable i proper president portuguès té previst arribar a l’aeroport de la Seu diumenge a les 3 de la tarda i deixar el Principat després d’una mini-reunió de treball a Govern i un acte de masses al Parc Central vers les 7 de la tarda

Xavier Espot no podrà rebre en aquesta ocasió Marcelo Rebelo de Sousa.
Xavier Espot no podrà rebre en aquesta ocasió Marcelo Rebelo de Sousa. ARXIU

El president portuguès, Marcelo Rebelo de Sousa, farà una visita institucional de quatre hores, més o menys, diumenge a la tarda. La plaça Lídia Armengol i el Parc Central seran els dos escenaris de la visita de l’afable dirigent polític en el marc de la celebració del 10 de juny amb les comunitats lusitanes residents fora de Portugal.

Rebelo de Sousa té previst aterrar a l’aeroport de la Seu diumenge a les 3 de la tarda i mitja hora més tard serà rebut amb honors a la plaça Lídia Armengol, a Andorra la Vella, on el rebran com a màximes autoritats institucionals, representants dels Coprínceps i la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, en substitució del cap de Govern, Xavier Espot, que es preveu que seguirà aïllat pel positiu de Covid.

A l’edifici administratiu de Govern, Rabelo i Ubach mantindran una breu trobada de treball de tot just un quart d’hora i tot seguit la comitiva es desplaçarà cap al Parc Central, a la zona propera a la sala d’exposicions, on el mandatari portuguès serà rebut, poc després de les quatre de la tarda, pels cònsols d’Andorra la Vella. Allí hi hauran parlaments i actuacions folklòriques fins a 2/4 de 6 de la tarda.

Amb posterioritat, i fins les 7 de la tarda, Rabelo farà una trobada amb la comunitat portuguesa, que es preveu que en diversos trams del Parc Central munti parades per mostrar les seves activitats. Si plogués, la rebuda es faria sota els porxos de l’edifici administratiu de Govern, a Prat de la Creu, i l’acte més popular es traslladaria a la sala Consòrcia del Centre de Congressos de la capital.

Etiquetes

Comentaris

Trending