El PS esmena a la totalitat la llei d’adhesió a l’FMI

El debat sobre la integració d’Andorra en l’organisme internacional centrarà bona part de la sessió de Consell General prevista per al proper dijous

Comentaris

López, amb el també conseller general Roger Padreny, al costat de l'entrada del Consell General.
López, amb el també conseller general Roger Padreny, al costat de l'entrada del Consell General. G. P.

No és cap secret, més aviat al contrari, que al Partit Socialdemòcrata no li fa el pes que Andorra s’adhereixi al Fons Monetari Internacional (FMI) com pretén el Govern. Fa mesos que la formació defensa que no es tracta d’una solució adequada per Andorra. Per això, el grup parlamentari ha decidit presentar una esmena a la totalitat al projecte de llei que articula la integració del Principat en l’organisme.

El PS s’ha posicionat des del primer moment en contra de la decisió d’integrar Andorra en l’FMI. Des de la formació fa temps que es posa en qüestió la decisió, especialment perquè entenen que pot suposar un elevat cost per al país, a banda del risc de perdre sobirania. Aquests arguments són els que volen exposar al ple del Consell General.

I ho faran dijous vinent, en la sessió parlamentària que obre el nou període d’activitat a la cambra. En aquesta es debatrà l’esmena a la totalitat amb retorn del text al Govern que ha estat presentada pels consellers generals Pere López i Roger Padreny. De fet, els dos darrers punts de l’ordre del dia, compost per un total de cinc, se centraran en aquesta qüestió.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending