L’intens trànsit fa endarrerir fins divendres l’arribada del comboi amb ajuda humanitària a Ucraïna

Al migdia estaven a l'altura de Cracòvia i quedaven 497 quilòmetres per arribar a la frontera amb Polònia on s'ha de descarregar el material, però vista la lentitud s'ha optat per buscar un hotel i fer nit

Un dels vehicles de combio ja en terres txeques
Un dels vehicles de combio ja en terres txeques

Petit canvi de plans en el comboi de Creu Roja i Bombers amb ajuda humanitària que viatja en direcció a la frontera entre Polònia i Ucraïna. Tot i que al matí la previsió era poder completar el recorregut aquest mateix dijous -de fet, després d'una nit de conducció els sis cotxes han entrat en territori polonès-, la situació s’ha complicat. L’intens trànsit que s’han trobat ha fet replantejar la idea inicial i el trajecte no es completarà fins demà.

Aquest matí, els vehicles han travessat la frontera amb Polònia. Es trobaven a unes 5 hores del seu destí final, la ciutat de Przemysl. Al migdia estaven a l'altura de Cracòvia, a 497 quilòmetres del punt d'entrega. Lllavors s’esperava que aquest mateix vespre poguessin començar a descarregar tot el material d'ajuda humanitària.

Ja al matí s’advertia que, malgrat que el ritme era bo i que “estem dins de les previsions”, l'arribada a la frontera entre Polònia i Ucraïna dependria de la velocitat en què es puguin desplaçar en aquest tram final. I la realitat ha acabat forçant a canviar els plans. El comboi s’ha trobat amb un trànsit intens que dificultava de forma important la marxa. 

Per això, s’ha optat per buscar un hotel on poder fer nit en un establiment que garanteixi la vigilància dels vehicles amb el material. Ja demà al matí, s’acabaria de completar el recorregut fins al lloc d’entrega.

Reunió previa amb tots els integrans del comboi

Relacionat

El comboi amb ajuda humanitària encapçalat per Creu Roja travessa terres franceses

La nit passada, com han ressaltat des del comboi, ha estat llarga amb torns per conduir i descansant com es podia en els interiors dels vehicles. Tot i això, la moral de tots els integrants de l'expedició és “molt bona” i “emocionats de cada vegada quedi menys per poder entregar tot el material”.

El comboi en terres txeques

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending