La Generalitat de Catalunya crearà una delegació a Andorra al maig

El mes vinent s'ha de publicar el decret i a partir d'aquí s'assignarà el pressupost i s'obrirà el concurs per escollir la persona que se'n farà responsable

Espot saluda Aragonés en la visita oficial del president de la Generalitat a Andorra.
Espot saluda Aragonés en la visita oficial del president de la Generalitat a Andorra. SFGA

El Principat tindrà una delegació de la Generalitat de Catalunya. Així es desprèn de les declaracions de la consellera d'Acció Exteriors del govern català que ha anunciat que el maig sortirà publicat el decret de la creació de diverses delegacions, entre elles l'andorrana, per començar a treballar-hi en ella amb el pressupost i la persona que s'encarregarà.

La Generalitat de Catalunya, segons ha indicat la seva consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, en una entrevista a Europa Press, al maig materialitzarà “la creació efectiva de la primera ronda de delegacions” que el govern català obrirà aquest any. En concret es tracten les del Japó, Corea del Sud, Andorra i Àfrica Meridional, amb seu a la ciutat sud-africana de Pretòria.

Xavier Espot i Pere Aragonès, a la seva trobada a Barcelona

Relacionat

Andorra i Catalunya estrenyen relacions i es comprometen a mantenir reunions periòdiques

En aquest sentit, Alsina ha concretat que la Generalitat aprovarà formalment al mes vinent el decret per crear les delegacions i, una vegada surtin publicades al Diari Oficial de la Generalitat (Dogc) es podrà assignar el pressupost i iniciar el concurs públic per escollir el delegat de cadascuna d’elles.

Etiquetes

El diputat al parlament de Catalunya de Vox, Antonio Gallego.

Relacionat

Vox exigirà el tancament immediat de la delegació de la Generalitat a Andorra

Comentaris (16)

Trending