Gallardo es va trobar amb representants de Vox a Madrid

També es va reunir amb la presidenta del Congrés, Meritxell Batet; el secretari general del PP i diputat, Teodoro Garcia Egea; amb el senador popular, Rafael Hernando, i amb el delegat del Govern a la capital espanyola José Manuel Franco

El ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, al Centre de Congressos.
El ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, al Centre de Congressos.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va mantenir reunions amb representants de VOX i del Partit Popular (PP) durant la seva visita a Madrid el 23 de març. Així es desprèn de la resposta escrita que aquest divendres ha fet públic el Butlletí del Consell General arran de les preguntes que va entrar el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, on sol·licitava conèixer l'agenda de trobades del ministre durant el seu desplaçament a la capital espanyola, ja que des del PS, tal com van lamentar en el seu moment, no van rebre cap mena de detall.

López volia saber de manera explícita si el titular d'Economia havia mantingut una trobada amb el partit polític espanyol d'extrema dreta. Amb aquesta resposta, s'ha donat a conèixer que Gallardo es va trobar amb el diputat de VOX al Congrés dels Diputats, Iván Espinosa de los Monteros; amb la presidenta del Congrés, Meritxell Batet; el secretari general del PP i diputat al Congrés, Teodoro Garcia Egea; amb el senador del PP, Rafael Hernando, i amb el delegat del Govern a Madrid, José Manuel Franco. Va mantenir contactes telefònics amb el PSOE, concretament amb el secretari general del grup parlamentari dels socialistes, Rafael Simancas, segons figura a la resposta que es publica al Butlletí.

Gallardo va fer també una visita privada al Congrés dels diputats i una reunió amb empresaris dels sectors de venda al detall, de la restauració, hoteleria i oci, de la salut, de l'arquitectura, disseny i construcció i de la inversió. Hi van participar representants de Loro Piana EU, El Corte Inglés, Circa Jewelry Buyers, i Roseta Kusi; en el sector de la restauració es va trobar amb Four Seasons, Grupo Paraguas, Starlite, Hotel Urso, Grupo Cariño, i Grupo Trapote; quant al sector de la salut només hi va haver una reunió amb la Clínica Planas; en l'àmbit de l'arquitectura, el disseny i la construcció les trobades es van efectuar amb Marbella Design Fair i Oliva Iluminación, i en relació amb el sector de la inversió es va trobar amb AMED Global Business.

Comentaris (8)

Trending