Estats Units demana que els seus ciutadans no viatgin a Andorra

El departament d’Estat americà considera la incidència del virus al Principat és molt alta i que tampoc no ajuda a la mobilitat les restriccions a Espanya i França

Una imatge de la seu del departament d'Estat americà.
Una imatge de la seu del departament d'Estat americà. ARXIU

El departament d’Estat americà demana als ciutadans dels Estats Units (EUA) que no viatgin a Andorra per un doble motiu: perquè considera que al Principat la incidència del coronavirus és molt alta i perquè la mobilitat és complicada atès que per arribar a Andorra cal passar o bé per Espanya o bé per França i en tots dos països hi ha restriccions.

Tot plegat té la base en el fet que els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) americans han publicat aquest dijous un avís de salut de viatges de nivell 4 per Andorra a causa de la Covid-19, que indica un nivell molt alt de coronavirus al país segons els americans, que remeten a tot un seguit de recomanacions i pàgines d’institucions americanes en relació a la pandèmia.

El departament d’Estat americà també recorda, s’ha dit, que l’entrada a Andorra només es pot fer a través d’Espanya i França. I que “hi ha restriccions en aquests dos països que afecten l’entrada de ciutadans dels Estats Units a Andorra”.

Comentaris (5)

Trending