Espot trasllada a l’ambaixador de la Unió Europea “la realitat” d’Andorra

Didier Lenoir ha finalitzat l’estada de tres dies al Principat amb una reunió amb el cap de Govern, que li ha volgut fer entendre les peticions que s’han posat sobre la taula en la negociació per l’acord d’associació

Comentaris

Espot i Lenoir, al mig amb Esther Rabasa i Landry Riba.
Espot i Lenoir, al mig amb Esther Rabasa i Landry Riba.

L’ambaixador de la Unió Europea a Andorra, Didier Lenoir, ha conclòs aquest dijous el viatge de tres dies que ha fet al Principat. Ho ha fet amb una reunió amb el cap de Govern, Xavier Espot. La trobada ha servit perquè el màxim responsable de l’executiu li hagi pogut transmetre la realitat del país de cara a una millor comprensió de les peticions que farà el Principat en la negociació amb l’acord d’associació.

Lenoir ha finalitzat així l’estada de tres dies a Andorra. Segons ha explicat Espot en un missatge a través del seu compte de Twitter, “és important que els nostres interlocutors coneguin la realitat del nostre país de primera mà per poder negociar un millor acord d’associació”.

El diplomàtic, al llarg d’aquestes tres jornades, ha mantingut diferents trobades amb representants polítics del país. La reunió amb Espot se suma a la que va celebrar-se dimecres amb el ministre de Finances, Eric Jover, i el secretari d’Estat, Landry Riba. Prèviament també havia pogut parlar amb representants dels grups parlamentaris del Consell General o la titular d’Exteriors, Maria Ubach.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending