Espot es reunirà dimarts vinent amb Pere Aragonés

El cap de Govern viatjarà a Barcelona per mantenir una trobada amb el nou president de la Generalitat en la qual abordant assumptes vinculats a les relacions i la cooperació transfronterera entre tots dos territoris

El cap de Govern, Xavier Espot, durant una conversa telemàtica anterior amb Pere Aragonès.
El cap de Govern, Xavier Espot, durant una conversa telemàtica anterior amb Pere Aragonès. SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, es desplaçarà dimarts vinent a Barcelona per mantenir una reunió presencial amb el nou president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. La trobada ha de servir per abordar diferents temes d’interès en el marc de la cooperació entre el Principat i l’executiu català, especialment pel que fa a la cooperació transfronterera.

L’encontre tindrà lloc al Palau de la Generalitat. Serà la primera trobada entre Espot i Aragonés des que aquest darrer va ser elegit president del govern català. Abans, s’havien reunit, de forma telemàtica, però el polític d’Esquerra Republicana ocupava el càrrec de vicepresidents amb funcions de president, després de la inhabilitació del seu antecessor, Quim Torra.

Segons s’ha indicat des del Govern, la reunió servirà perquè tots dos mandataris abordin diferents aspectes de les relacions i la cooperació transfronterera entre tots dos territoris.

Comentaris (3)

Trending