La Creu Roja coordinarà el transport de l'ajuda a Ucraïna

L'objectiu és fer arribar el material fins a la frontera entre Polònia i Ucraïna i que l'ONG dels països s'encarreguin de fer-la arribar a les persones que ho necessitin

La Creu Roja s'encarregarà de gestionar l'ajut.
La Creu Roja s'encarregarà de gestionar l'ajut. Toni Solanelles

La Creu Roja Andorrana coordinarà el suport logístic al grup de ciutadans, majoritàriament ucraïnesos, que aquesta setmana estan fent una recollida de material per ajudar a les persones que es troben a la frontera entre Ucraïna i Polònia.

Aquest matí, s'han reunit les parts i han vist, com la millor opció que l'ONG s'encarregui del transport, ja que "tenim una estructura, tenim experiència en organitzar aquest tipus d'esdeveniments i tenim el suport de Creu Roja Internacional", ha comentat el director de la CRA, Jordi Fernández, que ha estat present en la concentració d'aquest migdia davant de govern.

Des de l'entitat s'oferirà assegurances i el transport amb l'ajuda de Creu Roja Internacional per fer arribar els productes fins a la frontera. A més, com ha indicat Fernández, "també ens posarem en contacte amb la Creu Roja d'Ucraïna perquè aquesta distribució també es faci dins del país".

Recollida de productes pels ucraïnesos desplaçats pel conflicte bèl·lic.

Relacionat

Ucraïna desperta la solidaritat andorrana

Finalment, la trobada també ha servit perquè la seu de l'entitat es converteixi en un nou punt de recollida de material destinat a les persones desplaçades pel conflicte bèl·lic.

Comentaris

Trending