La controvertida Fundació de la Cimera Iberoamericana entra ‘en liquidació’

Una vegada acomplerta la seva missió i seguint les previsions establertes ja en la seva constitució, l’organisme enceta els passos pertinents per dissoldre’s en un parell de mesos

El logotip de la Cimera Iberoamericana.
El logotip de la Cimera Iberoamericana. ARXIU

Finalitzada la missió per a la qual el maig del 2019 es va aprovar la seva constitució, la Fundació Privada del Sector Públic Oficina Cimera Iberoamericana Andorra 2020 ha entrat en liquidació. És el pas ja previst. El compte enrere per a la dissolució d’aquest controvertit organisme des del punt de vista de la seva figura jurídica i utilització s’ha posat en marxa justament aquest dimecres amb la publicació del pertinent edicte al BOPA.

L’anunci oficial és per alertar a possibles creditors perquè presentin justament els seus crèdits. S’ha de fer el tancament de comptes pertinent i les auditories corresponents per seguir els passos necessaris i establerts ja normativament per acabar tancant la fundació. Aquest pas s’hauria de completar en un parell de mesos. En seixanta dies tal i com la normativa estableix una vegada l’entitat ha entrat formalment en liquidació, pas que s’ha donat oficialment aquest 7 de juliol.

Comentaris

Trending