L'ajuda humanitària andorrana entregada a Creu Roja de Polònia

Abans de dirigir-se cap a l'indret han ordenat i classificat el material per poder-lo descarregar amb més comoditat en els diferents punts indicats

Creu Roja Andorrana i Polonesa unida per ajudar els refugiats del conflicte bèl·lic
Creu Roja Andorrana i Polonesa unida per ajudar els refugiats del conflicte bèl·lic

L'ajuda humanitària procedent del Principat ja està en mans de Creu Roja Polonesa. Després de realitzar els més de 2.400 quilòmetres en uns dos dies i mig, el material ja està disponible per a les persones desplaçades pel conflicte entre Ucraïna i Rússia.

Després de dos dies i mig de ruta per fer els 2.465 quilòmetres, el comboi amb l’ajuda humanitària andorrana ha arribat a la ciutat polonesa de Przemysl. Cap a les quatre de la tarda començaven a descarregar tot el material que transporten al magatzem que la Creu Roja Polonesa té en aquesta ciutat. L’hora d’arribada, com ha confirmat el director de l’ONG andorrana, Jordi Fernández, “és més tard del previst, però no afecta el pla inicial, ja que havíem previst tota la jornada d’avui per descarregar”.

Un dels vehicles de combio ja en terres txeques

Relacionat

L’intens trànsit fa endarrerir fins divendres l’arribada del comboi amb ajuda humanitària a Ucraïna

De fet, el material ja està catalogat i és que, davant de la previsió d’haver de fer entrega de material en diferents punts, durant el matí han organitzat tot per productes per tal d’agilitzar tot el procés.

Una vegada finalitzi l’acció principal de comboi, els sis vehicles i els 18 integrants de l’expedició començaran el camí de retorn a casa amb la satisfacció d’haver contribuït a ajudar als desplaçats pel conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna.

En terres poloneses organitzant el material per fer-ne entrega
En terres poloneses organitzant el material per fer-ne entrega
L'entrada d'un dels combois al magatzem de Creu Roja Polonesa
Andorrans i polonesos junts descarregat el material

 

Comentaris (6)

Trending